Manneken-Pis op Wereldaidsdag

Sida’sos is een non-profit organisatie die is opgericht door jongeren voor jongeren. Het is avocation op het verhogen van de jongeren bewust te maken van de hiv / aids en seksueel overdraagbare infecties –ander (soa’s) door middel van dialoog om de mentaliteit te veranderen en verbeteren van het gedrag op de lange termijn.
Kat Philippe Geluck heeft al kreeg het bericht: hiv wordt overgedragen via sperma en bloed. Preventie wordt overgedragen via de mond, ogen en oren. Solidariteit wordt overgedragen via het hart. www.sidasos.be

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8614

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8634

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8635

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8638

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8641

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8656

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8661

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8684

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8600

Manneken-Pis Sida'sos IMG_8620

Related posts:

Author: krek

Share This Post On

Submit a Comment